Corona PCR en sneltest

Corona sneltest

Steeds meer mensen moeten zich laten testen, vanwege klachten die bij het corona virus kunnen passen. Sommigen krijgen voorrang, waardoor u misschien nog langer moet wachten. De wachttijd loopt op, hierdoor zijn situaties ontstaan waarin u mogelijk tot zelfs 7 dagen op een test moet wachten. Daarna begint het wachten op de uitslag. In de tussentijd bent u genoodzaakt om in quarantaine te blijven. 

Voor uw gezin of uw bedrijf betekent dit tijdverspilling of productieverlies. Kies daarom voor een corona sneltest bij de Rijbewijsdokter om deze belangrijke keuze’s niet uit te hoeven stellen.  

Corona PCR-test

Wij verzorgen testen voor reizigers die niet onder het Nederlandse testbeleid vallen. Een aantal landen stellen eisen aan reizigers uit Nederland. Deze reizigers wordt dan gevraagd om een recent negatief COVID-19 testresultaat te overleggen voordat ze het land in mogen. Op afspraak kunnen wij u testen op aanwezigheid van COVID-19.

Bij een PCR-test wordt bekeken of er genetisch materiaal (RNA) van het COVID-19 virus in de keelholte zit. Met een wattenstaaf wordt een uitstrijkje genomen uit deze regio. Na afname zal de uitslag ongeveer na 32 tot 48 uur beschikbaar zijn afhankelijk van de drukte. Vervolgens krijgt u per mail een Engelstalige verklaring toegezonden. Aan de uitslag van de test kunnen geen rechten worden verleend.