Nieuwe locaties in Noord-Holland - Rijbewijsdokter

4 nieuwe locaties in Noord-Holland

Rijbewijsdokter heeft haar locaties uitgebreid in Noord-Holland. Zo heeft u als klant meer keuze uit verschillende locaties om een afspraak in te plannen. Wij van Rijbewijsdokter maken het u graag gemakkelijk en willen voor iedereen toegankelijk zijn. Een keuring dicht bij huis en in een vertrouwde omgeving is namelijk heel prettig. Rijbewijsdokter is van alle markten thuis met diverse keuringen. Daarnaast zullen we u begeleiden in het gehele proces en beantwoorden we u vragen. U kunt bij Rijbewijsdokter terecht voor diverse keuringen zoals Surinaams rijbewijs, taxipas of groot rijbewijs. Mocht u nieuwsgierig zijn naar ons aanbod diensten kunt u deze bekijken via onze website. De nieuwe locaties in Noord-Holland die Rijbewijsdokter heeft toegevoegd aan het aanbod zijn:

  • Amsterdam Zuid
  • Beverwijk
  • Alkmaar
  • Landsmeer

Rijbewijskeuring Amsterdam Zuid

In Amsterdam voert Rijbewijsdokter keuringen uit in het pand van Vivium Torendael gelegen in Amsterdam Zuid. De locatie is goed te bereiken met de auto via de A10, A4 en A2. 

Adres: Veluwelaan 21, 1079 PX Amsterdam

Afspraak maken in Amsterdam Zuid

Rijbewijskeuring Beverwijk

In Beverwijk voert Rijbewijsdokter keuringen uit in het moderne pand vlakbij A9. Ook kunt u deze locatie bereiken via de A22 en met het openbaar vervoer. 

Adres: Schieland 18, 1948 RM Beverwijk

Afspraak maken in Beverwijk

Rijbewijskeuring Alkmaar

In Alkmaar voert Rijbewijsdokter keuringen uit in het pand van RTC Offices. Locatie Alkmaar kunt u gemakkelijk bereiken met de auto via de A9. Daarnaast is het openbaar vervoer ook een optie. 

Adres: Jan Ligthartstraat 1, 1817 MR Alkmaar

Afspraak maken in Alkmaar

Rijbewijskeuring Landsmeer

In Landsmeer voert Rijbewijsdokter keuringen uit in het studio van Hout. De studio bevindt zich achter een prachtig woonhuis uit 1890. Wanneer u locatie Landsmeer wilt bereiken, kunt u dit met de auto doen vanaf de A10 (S117) aan de noordkant van Amsterdam. 

Adres: Dorpsstraat 42A, 1121 BX Landsmeer

Afspraak maken in LandsmeerDelen:

Lees meer blogartikelen!

Rijbewijskeuringen in zeeland - Rijbewijsdokter

Rijbewijskeuringen in Zeeland!

Goed nieuws! Rijbewijsdokter biedt vanaf nu ook rijbewijskeuringen aan in de provincie Zeeland! Wanneer u zich medisch moet laten keuren voor een rijbewijs, kan het

Lees meer