Rijbewijskeuringen voor rijscholen en bedrijven

Bij ons of bij u op bezoek

Keuring van uw chauffeurs op een locatie van Rijbewijsdokter

Heeft u werknemers die voor hun C, D of E rijbewijs gekeurd moeten worden? Uw personeel kan wekelijks en gemakkelijk bij ons op locatie terecht voor een keuring. Wilt u regelmatig keuringen laten uitvoeren? Dan kunnen wij u voorzien van een periodieke factuur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Keuringen bij u op locatie

Keuren op uw eigen locatie brengt verschillende voordelen met zich mee. Bij Rijbewijsdokter begrijpen en respecteren we dit. Daarom hanteren we een flexibele houding en denken we graag met u mee om tot een passende oplossing te komen. Op deze manier ervaart u als werkgever zo min mogelijk last van het keuringsproces. Na afloop versturen wij de keuringsuitslagen digitaal voor u door naar het CBR via het platform ZorgDomein.

driving-instructor-taking-notes-during-exam-drivi-2021-09-04-11-59-43-utc

Voordelen van het keuren op uw eigen locatie:

Geen opname vrije dag

Bij een keuring op uw eigen locatie is het geen noodzaak dat uw chauffeurs een vrije dag opnemen. Hierdoor wordt de dagelijkse gang van zaken binnen uw bedrijf zo min mogelijk verstoord.

Geen verlies van inkomsten

Een keuring van Rijbewijsdokter neemt niet al te veel tijd in beslag. Uw personeel kan na de keuring gewoon doorgaan met hun werkzaamheden, waardoor er geen inkomsten verloren gaan.

Al uw chauffeurs op dezelfde dag gekeurd

Onze keuringsartsen testen, bij een bezoek aan uw locatie, al uw chauffeurs binnen één dag. Hiermee besparen we u als werkgever een hoop tijd en geregel.

Geïnteresseerd?
Laat uw gegevens achter

Meld u nu aan als taxi chauffeur!