Keuringsarts Eindhoven (Aalsterweg)

Bent u op zoek naar een keuringsarts rijbewijs in Eindhoven? Dan kunt u terecht bij Rijbewijsdokter! Wij bieden verschillende rijbewijskeuringen aan door heel Nederland. Maak nu uw afspraak voor een keuringsarts rijbewijs Eindhoven via de planning tool.

Keuringsarts rijbewijs Eindhoven - Rijbewijsdokter

Locatiegegevens keuringsarts Eindhoven (Aalsterweg)

Adres

Aalsterweg 322, 5644 RL, Eindhoven
(Van der Valk Hotel Eindhoven)

Auto

Deze locatie is gemakkelijk per auto bereikbaar en bevindt zich op zo'n 2 minuten rijden van afrit 33-Waalre op de N2.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid. U kunt gratis parkeren op deze locatie.

Andere locaties in de buurt van Eindhoven

In de buurt van Eindhoven bevinden zich meerdere andere keuringslocaties. Zo zit er altijd een locatie bij u in de buurt en hoeft u nooit ver te reizen. Keuringslocaties waar u ook terecht kunt voor een rijbewijskeuring zijn onder andere Helmond, Den Bosch, Weert en Tilburg.

Den Bosch
Helmond (Scheepsboulevard)
Tilburg (Heuvel)
Weert

Lees hier de reviews van onze klanten!

snel en goed geholpen.
nico portegies
nico portegies
1695284235
goede ontvangsteen vriendelijke arts ,die de tijd neemt en uitleg geeft
Leo v/d broek
Leo v/d broek
1695375768
het CBR heb nadere gegevens opgevraagd bij de dokter , tot nog toe NIKS ontvangen terwijl ze er op zitten te wachtengroet jan schriever
jan schriever
jan schriever
1695052778
Korte wachttijd, Duidelijke vragen en onderzoek . Nu wachten op Conclusie . Dank
Goede functionele keuring.
Aad
Aad
1695454087
Snel en goed geregeld voor afspraak. Prettige keuring.
Rijbewijsdokter stelt nauwkeurig vragen over ieder keuringsverslag dat hij invult en als er vragen door mij over gesteld werden dan gaf hij duidelijk antwoord. Dus alle lof voor de Rijbewijsdokter.
Dick van Dijk
Dick van Dijk
1695725601
Fijne doctor gaf mij een gerust gevoel. mag me zeker de volgende keer weer keuren. groet
Albert Roering
Albert Roering
1695890832
Sneller geholpen dan verwacht, dus prima.
js_loader

Keuringsarts rijbewijs Eindhoven, de locatie

In de regio Eindhoven voert Rijbewijsdokter keuringen uit in het lokale Van der Valk Hotel Eindhoven. Deze locatie ligt pal naast de A2 en A67, waardoor deze gemakkelijk te bereiken is met de auto. Reist u liever met het openbaar vervoer? Dan kunt u kiezen voor buslijn 318, 317, 7 of 408 en uitstappen bij halte P+R Genneper Parken. Vanaf hier is de locatie op nog geen vijf minuten lopen bij u vandaan.

Rijbewijs verlengen Eindhoven - Rijbewijsdokter

Rijbewijs verlengen Eindhoven

Is het tijd om uw rijbewijs te gaan verlengen? Dan kan het zo zijn dat u een rijbewijskeuring moet ondergaan. Dit hangt af van uw leeftijd, gezondheidssituatie en beroep. Mocht u een keuringsarts rijbewijs moeten bezoeken, dan neemt u het volgende mee:

 • Rijbewijs:
  Neem uw huidige rijbewijs mee naar de keuring. Heeft u geen rijbewijs, neem dan een ander geldig identiteitsbewijs mee, zoals een ID kaart of rijbewijs.
 • Formulieren van het CBR:
  Na het invullen van de Gezondheidsverklaring krijgt u van het CBR een aantal keuringsformulieren toegestuurd. Deze formulieren moet u meenemen naar de keuring.
 • Verse urine:
  De arts moet onderzoek doen naar eventuele verhoogde waarden van bepaalde stoffen in uw urine.
 • Bril- contactlenzen:
  Wanneer u een bril- en contactlenzen draagt, is het altijd verstandig om deze mee te nemen naar de keuring. Neem ook de sterkte mee van uw glazen. Deze informatie kan belangrijk zijn voor de visustest.
 • Actueel overzicht medicatie:
  Neem een actueel overzicht mee van de medicatie die u gebruikt. Dit overzicht is op te vragen bij uw apotheek en kan belangrijke informatie bevatten voor de keuringsarts.

Gezondheidsverklaring aanvragen Eindhoven

Een gezondheidsverklaring dient voor het verlengen van uw rijbewijs ingevuld te zijn. Hiermee krijgt het CBR een inzicht in uw gezondheidssituatie en kunnen zij bepalen of u een medische keuring moet ondergaan. Deze gezondheidsverklaring kunt u op verschillende manieren aanvragen. Via de website van het CBR kunt u de verklaring invullen. Heeft u de lijst liever op papier? Dan kunt u ook terecht bij een examencentrum van het CBR.

Rijbewijs aanvragen Eindhoven

Mag u uw rijbewijs gaan aanvragen? Dan is het tijd om een afspraak in te plannen bij de gemeente in uw buurt. Vergeet niet een geldig identiteitsbewijs, een kleurenpasfoto en uw huidige rijbewijs mee te nemen naar deze afspraak. Dit heeft de gemeente namelijk nodig om uw rijbewijs te kunnen aanvragen.

De keuring bestaat uit :

Anamnese symbool rijbewijskeuring

Anamnese:

Een gesprek over uw medische geschiedenis

bloeddruk symbool rijbewijskeuring

Bloeddrukmeting:

Er worden eventuele hoge of lage waarden in uw bloeddruk gemeten.

Oogonderzoek symbool rijbewijskeuring

Oogonderzoek:

De arts voert een gezichtsveld- en visustest uit.

Urineonderzoek symbool

Urineonderzoek:

De arts controleert eventuele hoge waardes van glucose in uw urine.

Lichamelijk onderzoek symbool

Lichamelijk onderzoek:

Eventueel lichamelijk onderzoek.

Waarom een keuring bij Rijbewijsdokter?

Snel

Vaak kunt u al binnen een paar dagen bij een keuringsarts terecht. Na de keuring versturen wij uw keuring direct naar het CBR via het digitale platform Zorgdomein.

Kwalitatief

Wij werken samen met geregistreerde artsen, die hun werkzaamheden uitvoeren volgens de regeling eisen geschiktheid 2000.

Gemakkelijk

Rijbewijsdokter verzorgt keuringen door heel Nederland. Met onze gebruiksvriendelijke planning tool maakt gemakkelijk een afspraak bij u in de buurt!

Veelgestelde vragen keuringsarts Eindhoven (Aalsterweg)

Hieronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Mocht u meer vragen hebben, bekijk dan de volledige FAQ of neem gerust contact met ons op via 085 208 7688.

Iedereen die zijn rijbewijs wilt verlengen, moet eerst de gezondheidsverklaring van het CBR invullen. Soms komt het voor dat een medische keuring vereist wordt. U moet een rijbewijskeuring ondergaan als:

 • U 75 jaar of ouder bent wanneer uw rijbewijs verloopt. 
 • U een vraag met ‘ja’ heeft beantwoord op de gezondheidsverklaring van het CBR.
 • Er een verandering heeft plaatsgevonden met betrekking tot uw gezondheidssituatie.

Wanneer u een rijbewijskeuring moet ondergaan, kunt u een afspraak inplannen via Rijbewijsdokter. Via de planning tool kunt u eenvoudig een afspraak maken voor een rijbewijskeuring in uw buurt. Deze afspraak kan vaak binnen enkele dagen al plaatsvinden. Het advies van Rijbewijsdokter is echter om 3 tot 4 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs een afspraak in te plannen voor uw rijbewijskeuring. Tijdens deze afspraak voert de keuringsarts een onderzoek uit.

Wanneer u uw rijbewijs wilt verlengen kan het zo zijn dat u een medische keuring moet ondergaan. Neem het volgende mee naar de rijbewijskeuring:

 • Een geldig identiteitsbewijs
 • Uw huidige rijbewijs
 • De ingevulde formulieren van het CBR
 • Verse urine
 • Indien van toepassing, een actueel overzicht van de medicatie die u gebruikt
 • Indien van toepassing, uw bril en/of contactlenzen

Soms moet u een rijbewijskeuring laten uitvoeren. Deze kunt u inplannen via Rijbewijsdokter. Deze rijbewijskeuring wordt uitgevoerd door een BIG gelicenseerde keuringsarts. Tijdens de rijbewijskeuring kunt u het volgende verwachten:

 • Anamnese: aan de hand van een ingevulde gezondheidsverklaring bespreekt de arts uw medische geschiedenis met u. 
 • Bloeddrukmeting: tijdens een bloeddrukmeting worden hoge of lage waarden gesignaleerd. 
 • Oogonderzoek: uw zicht wordt getest door middel van een gezichtsveld- en visustest. 
 • Urineonderzoek: via een urineonderzoek kunnen er stoffen gesignaleerd worden die niet in urine horen te zitten. Denk bijvoorbeeld aan hoge waarden van glucose.
 • Lichamelijk onderzoek: eventueel komt er nog een lichamelijk onderzoek aan de medische keuring te pas.

Het door de arts ingevulde keurverslag is de uitkomst van uw onderzoek. Deze gegevens worden direct na het onderzoek, snel en veilig digitaal verstuurd via ZorgDomein. Het CBR doet aan de hand van het keurverslag uitspraak over uw rijgeschiktheid.

Afspraak maken in Eindhoven (Aalsterweg)?

Een afspraak voor een keuring maakt u gemakkelijk en snel via onze online planning tool. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.