Over ons

Over ons

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u van plan om een nieuw rijbewijs aan te vragen of deze te verlengen? Dan moet u zich in sommige gevallen medisch laten keuren. Zo kan uw leeftijd of medische geschiedenis aanleiding zijn om u te laten keuren. Daarnaast is een keuring in sommige gevallen noodzakelijk om bepaalde diensten of beroepen te mogen uitoefenen. 

Rijbewijsdokter wil dit proces voor u inzichtelijk, toegankelijk en laagdrempelig maken. Met een open en heldere communicatie begeleiden wij u door elke stap van het proces. Na afloop van de keuring sturen wij uw resultaten digitaal naar het CBR via Zorgdomein. Daarnaast bieden wij onze dienstverlening op verschillende locaties in Nederland aan. Een rijbewijskeuring is in de meeste gevallen dan ook bij u om de hoek en snel geregeld!

senior-woman-driving-car-2021-08-26-22-40-08-utc-2

Onze visie

Een zo optimaal mogelijke medische keuring leveren aan onze klanten, waarbij het belang van de klant altijd het uitgangspunt is. Dat is het streven bij Rijbewijsdokter! We blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, hanteren een open communicatie en staan voor een flexibele service. Op deze manier willen wij garant staan voor een moderne dienstverlening met individuele aandacht voor elke klant.

Onze missie

Elke dag is de stap naar de online wereld kleiner aan het worden. Ook in de gezondheidszorg hebben de nodige veranderingen plaatsgevonden, en met goede reden. Het is snel en gemakkelijk, maar niet altijd even persoonlijk. Rijbewijsdokter is opgericht vanuit het fundament dat moderne rijbewijskeuringen hand in hand kunnen gaan met een persoonlijke benadering en service. Als klant staat u tenslotte centraal en dat willen we graag zo houden.
Nieuws

Lees onze informatieve nieuwsartikelen!

Meld u nu aan als taxi chauffeur!