Rijbewijs verlengen Zoetermeer (Bredewater)

Rijbewijs aanvragen Zoetermeer? Of rijbewijs verlengen Zoetermeer? Bent u op zoek naar een arts voor uw rijbewijs in Zoetermeer? U hoeft niet verder te zoeken! Rijbewijsdokter u helpen als u op zoek bent naar een rijbewijskeuring. Via Rijbewijsdokter maakt u gemakkelijk een afspraak voor uw rijbewijskeuring op uw gewenste locatie, via onze handige planning tool.

locatie zoetemeer

Locatiegegevens rijbewijs verlengen Zoetermeer (Bredewater)

Adres

Bredewater 26, 2715 CA Zoetermeer

Auto

Deze locatie is eenvoudig bereikbaar vanaf Rijksweg A-12 door afrit 6 Zoetermeer-Centrum te nemen.

Parkeren

Er is gratis parkeergelegenheid rondom de keuringslocatie.

Andere locaties in de buurt van Zoetermeer

Is onze locatie in Zoetermeer voor u niet praktisch gelegen? Geen probleem. Wij bieden keuringslocaties aan door het gehele land. Indien onze locatie in Zoetermeer niet praktisch is, kunt u ook terecht bij bijvoorbeeld Den Haag, Rijswijk, Leiden of Alphen aan den Rijn. Naast deze plaatsen kunt u terecht bij locaties door heel Nederland. Rijbewijs verlengen Zoetermeer: via Rijbewijsdokter is het snel geregeld.

Alphen aan den Rijn
Den Haag (Nootdorp)
Leiden (Schipholweg)
Rijswijk

Lees hier de reviews van onze klanten!

Rijbewijsdokter.nl
Uitstekend
4.5
Gebaseerd op 830 recensies
beoordeel ons op
Prima geregeld in Vlissingen.Uitvoering keuring en feedback back UITSTEKEND.Ook de reminderfiunctie is TOP!IK werd om 16.30 uur gekeurd. Thuisgekomen om ca 17.30 zat de - positieve -uitslag van het CBR al in mijn mailbox! SUPER dus!Tevens een advies van CBR NU nog niet om een nieuw rijbewijs te gaan ivm.het nog 4 mnd geldige rijbewijs! Ook SUPER! Mijn 5 jaar geleden opgelopen frustratie ivm.de problemen bij CBR zijn dus geheel weggenomen.
De vrouwelijke arts was een hele aardige dame, die haar werk uitstekend deed. De acomodatie waar het onderzoek moest plaatsvinden, liet veel te wensen over.
Vriendelijk, op afgesproken tijd en snel naar CBR gestuurd. Waar voor je geld.
ik waardeer de zeer zorgvuldige en persoonlijke manier waarop Kevin Stroek mijn rijvaardigheid heeft onderzocht.
zeer goed vriendelijke dokter
Gisteren in Vlissingen gekeurd voor mijn rijbewijs. Keuringslokatie was duidelijk aangegeven. Snelle keuring door vriendelijke arts die duidelijke uitleg gaf.
Prima gegaan,vriendelijke vrouwelijke dokter en alles doorgenomen.
Gedegen keuring voor het rijbewijs
Snel en goedkoop
PRIMA, CORRECT, CONFORM AFSPRAAK
Ik kon op zeer korte termijn gekeurd worden en alles verliep ook lekker vlot!
Alles digitaal en lekker snel geregeld. Goede communicatie en professionele arts. De keuring was in een bedrijfsverzamelgebouw en er was geen aanduiding waar de bedrijfsdokter zich bevindt in het gebouw. Ik zou wat meer informatie over de aard van de locatie bij de uitnodiging toevoegen. Maar al met een meer dan prima ervaring.
Prima op tijd.Correct ,doeltreffend en adequaat afgehandeld.Na twintig minuten stond ik weer buiten op de stoep.
Vriendelijke mensen, locatie makkelijk bereikbaar, parkeren voor de deur, weinig wachttijd. Wat meer kan men wensen?
Op tijd en heel deskundig en correct de beoordeling ervaren, aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wil verlengen!!
Gisteren 3/2/2024 de 75+ rijbewijs keuring gehad in leiden (van der valk hotel). Zeer positief ervaren.
Snel en correct uiterst tevreden ;nooit meer naar een huisarts voor een rijbewijs keuring en "toelichtings" keuring bovendien voordeliger.Bedankt
Dinsdag j.l. Keuring gehad in Emmeloord keurig en vlot behandeld goed instituut voor herhaling vatbaar
Woensdag geweest in Den Haag.prima locatie,kon op terrein achter het gebouw parkeren.Afspraak was op tijd.Fijne vrouwelijke arts.Gezond verklaard en weer blij met mijn rijbewijs
Erg tevreden na lang zoeken voor een keuringsarts te vinden, (die op mijn vrije dag aanwezig was ) op maandag een afspraak kunnen plannen voor de dinsdag. Erg vriendelijke jonge man.
Resultaat weet ik nog niet! Maar ik wel een leuke keuring gehad!
keurig netjes geregeld in Assen
Locatie goed bereikbaar, de keuringarts vriendelijk en duidelijk.
Zeer snelle afspraak goede informatie, en keuringsarts Tiel zeer deskundig en gedegen onderzoek en goede informatie 👍👍👍
Rijbewijsdokter Den Haag: keurige en nette afhandeling. Ik ben zeer positief over deze afdeling.
Afgelopen vrijdag gekeurd in Haarlem. Een bedrijvenpark herbergde deze keuringslocatie die er vrij onherbergzaam en leeg uitzag. Vrouwelijke keuringsarts was uiterst betrokken en vriendelijk, onderzocht ogen, inspecteerde urine en bekeek karig medicatieoverzicht (alleen covid vaccinatie). Ik had verder niets aan fysieke malheur te melden. Binnen 6 minuten stond ik weer buiten.
Online bij rijbewijsdokter een afspraak gemaakt. Wegens privé omstandigheden moest ik mijn afspraak verzetten. Geen probleem. Op locatie mijn 75+ keuring gehad. Alles netjes in orde.
js_loader

Arts rijbewijs Zoetermeer, de locatie

Met de auto rijdt u gemakkelijk naar de keuringslocatie vanaf de A12. U neemt afslag 6 richting Zoetermeer-Centrum. Hierna slaat u linksaf naar de Zuidweg en gaat u rechtdoor op de Afrikaweg. Vervolgens slaat u linksaf richting de Meerzichtlaan en neemt u op de rotonde de tweede afslag naar de Bredewater. U slaat nog een keer linksaf en vindt vervolgens uw bestemming aan uw linkerhand. Met het openbaar vervoer kunt u vanaf station Zoetermeer in tien minuten naar de keuringslocatie lopen.

Rijbewijs verlengen Zoetermeer - Rijbewijsdokter

Rijbewijs verlengen Zoetermeer

Overweegt u binnenkort uw rijbewijs te verlengen? In sommige gevallen is het vereist om een rijbewijskeuring te ondergaan, afhankelijk van factoren zoals uw leeftijd, beroep en gezondheidstoestand. Als een keuring nodig is, adviseren wij van Rijbewijsdokter om dit 3 tot 4 maanden voor de vervaldatum van uw rijbewijs te laten uitvoeren. U kunt eenvoudig een afspraak met ons plannen. Tijdens de keuring dient u het volgende mee te nemen:

 • Rijbewijs:
  Neem uw huidige rijbewijs mee naar de keuring. Heeft u geen rijbewijs, neem dan een ander geldig identiteitsbewijs mee, zoals een ID kaart of rijbewijs.
 • Formulieren van het CBR:
  Na het invullen van de Gezondheidsverklaring krijgt u van het CBR een aantal keuringsformulieren toegestuurd. Deze formulieren moet u meenemen naar de keuring.
 • Verse urine:
  De arts moet onderzoek doen naar eventuele verhoogde waarden van bepaalde stoffen in uw urine.
 • Bril- contactlenzen:
  Wanneer u een bril- en contactlenzen draagt, is het altijd verstandig om deze mee te nemen naar de keuring. Neem ook de sterkte mee van uw glazen. Deze informatie kan belangrijk zijn voor de visustest.
 • Actueel overzicht medicatie:
  Neem een actueel overzicht mee van de medicatie die u gebruikt. Dit overzicht is op te vragen bij uw apotheek en kan belangrijke informatie bevatten voor de keuringsarts.

Gezondheidsverklaring aanvragen Zoetermeer

Als u uw rijbewijs wilt verlengen moet u een gezondheidsverklaring invullen. Met deze verklaring geeft u een arts een kijkje in uw gezondheidssituatie. De arts beslist vervolgens of u een keuring moet ondergaan, ja of nee. De verklaring vult u online in op Mijn CBR of  fysiek bij een examenlocatie van het CBR.

Rijbewijs aanvragen Zoetermeer

Heeft u groen licht gekregen van de arts om weer de weg op te kunnen? Gefeliciteerd! U komt nu toe aan de makkelijkste stappen van het proces. De rijbewijsaanvraag doet u bij uw eigen gemeente in Zoetermeer. U neemt naar de afspraak een paar documenten mee. Een geldig identiteitsbewijs, zoals uw paspoort of ID-kaart en een geldige kleurenpasfoto. Als u uw rijbewijs wilt verlengen, dan moet u uw huidige rijbewijs ook meenemen.

De keuring bestaat uit:

Anamnese symbool rijbewijskeuring

Anamnese:

Een gesprek over uw medische geschiedenis

bloeddruk symbool rijbewijskeuring

Bloeddrukmeting:

Er worden eventuele hoge of lage waarden in uw bloeddruk gemeten.

Oogonderzoek symbool rijbewijskeuring

Oogonderzoek:

De arts voert een gezichtsveld- en visustest uit.

Urineonderzoek symbool

Urineonderzoek:

De arts controleert eventuele hoge waardes van glucose in uw urine.

Lichamelijk onderzoek symbool

Lichamelijk onderzoek:

Eventueel lichamelijk onderzoek.

Waarom een keuring bij Rijbewijsdokter?

Snel

Vaak kunt u al binnen een paar dagen bij een keuringsarts terecht. Na de keuring versturen wij uw keuring direct naar het CBR via het digitale platform Zorgdomein.​

Kwalitatief

Wij werken samen met geregistreerde artsen, die hun werkzaamheden uitvoeren volgens de regeling eisen geschiktheid 2000.​

Gemakkelijk

Rijbewijsdokter verzorgt keuringen door heel Nederland. Met onze gebruiksvriendelijke planning tool maakt gemakkelijk een afspraak bij u in de buurt!​

Veelgestelde vragen rijbewijs verlengen Zoetermeer (Bredewater)

Hieronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Mocht u meer vragen hebben, bekijk dan de volledige FAQ of neem gerust contact met ons op via 085 208 7688.

Iedereen die zijn rijbewijs wilt verlengen, moet eerst de gezondheidsverklaring van het CBR invullen. Soms komt het voor dat een medische keuring vereist wordt. U moet een rijbewijskeuring ondergaan als:

 • U 75 jaar of ouder bent wanneer uw rijbewijs verloopt. 
 • U een vraag met ‘ja’ heeft beantwoord op de gezondheidsverklaring van het CBR.
 • Er een verandering heeft plaatsgevonden met betrekking tot uw gezondheidssituatie.

Wanneer u een rijbewijskeuring moet ondergaan, kunt u een afspraak inplannen via Rijbewijsdokter. Via de planning tool kunt u eenvoudig een afspraak maken voor een rijbewijskeuring in uw buurt. Deze afspraak kan vaak binnen enkele dagen al plaatsvinden. Het advies van Rijbewijsdokter is echter om 3 tot 4 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs een afspraak in te plannen voor uw rijbewijskeuring. Tijdens deze afspraak voert de keuringsarts een onderzoek uit.

Wanneer u uw rijbewijs wilt verlengen kan het zo zijn dat u een medische keuring moet ondergaan. Neem het volgende mee naar de rijbewijskeuring:

 • Een geldig identiteitsbewijs
 • Uw huidige rijbewijs
 • De ingevulde formulieren van het CBR
 • Verse urine
 • Indien van toepassing, een actueel overzicht van de medicatie die u gebruikt
 • Indien van toepassing, uw bril en/of contactlenzen

Soms moet u een rijbewijskeuring laten uitvoeren. Deze kunt u inplannen via Rijbewijsdokter. Deze rijbewijskeuring wordt uitgevoerd door een BIG gelicenseerde keuringsarts. Tijdens de rijbewijskeuring kunt u het volgende verwachten:

 • Anamnese: aan de hand van een ingevulde gezondheidsverklaring bespreekt de arts uw medische geschiedenis met u. 
 • Bloeddrukmeting: tijdens een bloeddrukmeting worden hoge of lage waarden gesignaleerd. 
 • Oogonderzoek: uw zicht wordt getest door middel van een gezichtsveld- en visustest. 
 • Urineonderzoek: via een urineonderzoek kunnen er stoffen gesignaleerd worden die niet in urine horen te zitten. Denk bijvoorbeeld aan hoge waarden van glucose.
 • Lichamelijk onderzoek: eventueel komt er nog een lichamelijk onderzoek aan de medische keuring te pas.

Het door de arts ingevulde keurverslag is de uitkomst van uw onderzoek. Deze gegevens worden direct na het onderzoek, snel en veilig digitaal verstuurd via ZorgDomein. Het CBR doet aan de hand van het keurverslag uitspraak over uw rijgeschiktheid.

Afspraak maken in Zoetermeer (Bredewater)?

Een afspraak voor een keuring maakt u gemakkelijk en snel via onze online planning tool. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Google-Beoordeling
4.5
js_loader