ARTSEN GEZOCHT

Word rijbewijsdokter en verdien bij als (basis)arts!

Voor onze dienstverlening worden er voortdurend artsen gezocht. Ben je (basis)arts en wil je een aanvulling op je huidige inkomen?

Als je geregistreerd staat in het BIG-register, kun je via Rijbewijsdokter bijverdienen als zelfstandig keuringsarts. Rijbewijsdokter regelt de keuringen, middelen, locaties en verzorgt de klantenservice. Kortom: jij keurt en wij regelen de rest!

Telefoonnummer

036 799 8771

AANMELDEN

Help een ander op weg!

Zo word je keuringsarts bij Rijbewijsdokter:

Meld je online aan

Beantwoord onze vragen en maak direct een afspraak voor onze eerste kennismaking!

Volg een training en infosessie bij ons op locatie

Op één van onze locaties ontvang je aanvullende informatie over de functie van keuringsarts. Daarnaast is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een praktijktraining.

Geef je beschikbaarheid en voorkeurslocaties op

De keuringen worden verzorgd op één van onze vele locaties of op locatie bij een bedrijf. Je wordt ingepland op basis van jouw beschikbaarheid!

Begin met keuren

Neem rijbewijskeuringen af bij iedereen die hier behoefte aan heeft en help een ander op weg! Na afloop stuur jij de keuring via Zorgdomein digitaal door naar het CBR.

De voordelen van Rijbewijsdokter

Bepaal je eigen werktijden

Bij Rijbewijsdokter houden we van flexibiliteit. Voor onze klanten, maar ook voor onze keuringsartsen. Jij bepaalt wanneer je beschikbaar bent om te keuren. Hierdoor is een baan als keuringsarts vaak goed te combineren met andere verplichtingen.

Verdien een marktconform tarief

Het uitvoeren van rijbewijskeuringen is niet alleen belangrijk werk, maar zorgt daarnaast ook voor (aanvullend) inkomen.

Krijg maandelijks uitbetaald

Word rijbewijsdokter, verdien bij als keuringsarts en help een ander veilig de weg op te gaan!

FAQ Artsen:

Nee. Ook als je een wisselend rooster hebt door, bijvoorbeeld veel diensten, moet het mogelijk zijn om bij te verdienen als keuringsarts.

Hier is geen eenduidig antwoord mogelijk, omdat wij graag maatwerk leveren voor elke klant. Gemiddeld kan je uit gaan van ongeveer 15 minuten, maar het kan soms langer duren.

Die mogelijkheid is er. We zullen jou waar nodig ondersteunen om een vliegende start te maken als Rijbewijsdokter.

Help een ander op weg!

Meld u nu aan als taxi chauffeur!