Keuringsarts Rijbewijs Arnhem (Amsterdamseweg)

Bent u op zoek naar een keuringsarts rijbewijs in Arnhem? Dan bevindt u zich op het juiste adres. Nabij Arnhem voert Rijbewijsdokter keuringen uit in het lokale Van der Valk Hotel Arnhem. Een afspraak maken voor een rijbewijskeuring kan bij Rijbewijsdokter via de planning tool heel eenvoudig. Maak snel een afspraak voor een keuringsarts rijbewijs in Arnhem!

Locatiegegevens keuringsarts Arnhem (Amsterdamseweg)

Adres

Amsterdamseweg 505, 6816 VK, Arnhem, Van der Valk Hotel Arnhem

Auto

De keuringslocatie in Arnhem is ongeveer 2 minuten rijden verwijderd van de A12, afrit 25 Oosterbeek.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid. U kunt gratis parkeren op deze locatie.

Andere locaties in de omgeving van Arnhem

Ligt de keuringslocatie in Arnhem te ver van u verwijderd? Dan kunt u terecht bij een van de andere locaties in Gelderland. Rijbewijsdokter keurt naast Arnhem ook in Apeldoorn, Nijmegen, Harderwijk, Tiel en Zutphen. Rijbewijsdokter heeft altijd een keuringslocatie bij u in de buurt zitten.

Apeldoorn (Oost)
Harderwijk
Nijmegen
Tiel

Lees hier de reviews van onze klanten!

Rijbewijsdokter.nl
Uitstekend
4.5
Gebaseerd op 830 recensies
beoordeel ons op
Prima geregeld in Vlissingen.Uitvoering keuring en feedback back UITSTEKEND.Ook de reminderfiunctie is TOP!IK werd om 16.30 uur gekeurd. Thuisgekomen om ca 17.30 zat de - positieve -uitslag van het CBR al in mijn mailbox! SUPER dus!Tevens een advies van CBR NU nog niet om een nieuw rijbewijs te gaan ivm.het nog 4 mnd geldige rijbewijs! Ook SUPER! Mijn 5 jaar geleden opgelopen frustratie ivm.de problemen bij CBR zijn dus geheel weggenomen.
De vrouwelijke arts was een hele aardige dame, die haar werk uitstekend deed. De acomodatie waar het onderzoek moest plaatsvinden, liet veel te wensen over.
Vriendelijk, op afgesproken tijd en snel naar CBR gestuurd. Waar voor je geld.
ik waardeer de zeer zorgvuldige en persoonlijke manier waarop Kevin Stroek mijn rijvaardigheid heeft onderzocht.
zeer goed vriendelijke dokter
Gisteren in Vlissingen gekeurd voor mijn rijbewijs. Keuringslokatie was duidelijk aangegeven. Snelle keuring door vriendelijke arts die duidelijke uitleg gaf.
Prima gegaan,vriendelijke vrouwelijke dokter en alles doorgenomen.
Gedegen keuring voor het rijbewijs
Snel en goedkoop
PRIMA, CORRECT, CONFORM AFSPRAAK
Ik kon op zeer korte termijn gekeurd worden en alles verliep ook lekker vlot!
Alles digitaal en lekker snel geregeld. Goede communicatie en professionele arts. De keuring was in een bedrijfsverzamelgebouw en er was geen aanduiding waar de bedrijfsdokter zich bevindt in het gebouw. Ik zou wat meer informatie over de aard van de locatie bij de uitnodiging toevoegen. Maar al met een meer dan prima ervaring.
Prima op tijd.Correct ,doeltreffend en adequaat afgehandeld.Na twintig minuten stond ik weer buiten op de stoep.
Vriendelijke mensen, locatie makkelijk bereikbaar, parkeren voor de deur, weinig wachttijd. Wat meer kan men wensen?
Op tijd en heel deskundig en correct de beoordeling ervaren, aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wil verlengen!!
Gisteren 3/2/2024 de 75+ rijbewijs keuring gehad in leiden (van der valk hotel). Zeer positief ervaren.
Snel en correct uiterst tevreden ;nooit meer naar een huisarts voor een rijbewijs keuring en "toelichtings" keuring bovendien voordeliger.Bedankt
Dinsdag j.l. Keuring gehad in Emmeloord keurig en vlot behandeld goed instituut voor herhaling vatbaar
Woensdag geweest in Den Haag.prima locatie,kon op terrein achter het gebouw parkeren.Afspraak was op tijd.Fijne vrouwelijke arts.Gezond verklaard en weer blij met mijn rijbewijs
Erg tevreden na lang zoeken voor een keuringsarts te vinden, (die op mijn vrije dag aanwezig was ) op maandag een afspraak kunnen plannen voor de dinsdag. Erg vriendelijke jonge man.
Resultaat weet ik nog niet! Maar ik wel een leuke keuring gehad!
keurig netjes geregeld in Assen
Locatie goed bereikbaar, de keuringarts vriendelijk en duidelijk.
Zeer snelle afspraak goede informatie, en keuringsarts Tiel zeer deskundig en gedegen onderzoek en goede informatie 👍👍👍
Rijbewijsdokter Den Haag: keurige en nette afhandeling. Ik ben zeer positief over deze afdeling.
Afgelopen vrijdag gekeurd in Haarlem. Een bedrijvenpark herbergde deze keuringslocatie die er vrij onherbergzaam en leeg uitzag. Vrouwelijke keuringsarts was uiterst betrokken en vriendelijk, onderzocht ogen, inspecteerde urine en bekeek karig medicatieoverzicht (alleen covid vaccinatie). Ik had verder niets aan fysieke malheur te melden. Binnen 6 minuten stond ik weer buiten.
Online bij rijbewijsdokter een afspraak gemaakt. Wegens privé omstandigheden moest ik mijn afspraak verzetten. Geen probleem. Op locatie mijn 75+ keuring gehad. Alles netjes in orde.
js_loader

Keuringsarts rijbewijs Arnhem, de locatie

Rijbewijsdokter voert rijbewijskeuringen uit net buiten Arnhem. Het Van der Valk Hotel Arnhem ligt nabij de A12, afrit 25 Oosterbeek. De locatie is dus zeer goed te bereiken met de auto. Via lijn 10 Spc Papendal, kunt u de keuringslocatie ook goed met de bus bereiken. U kunt uitstappen aan de overkant van het hotel, bij halte v.d. Valk Hotel Arnhem.

Rijbewijs verlengen Arnhem | Rijbewijsdokter

Rijbewijs vernieuwen Arnhem

U moet uw rijbewijs vernieuwen wanneer de vervaldatum in zicht komt. Wanneer u 75+ bent, moet u een rijbewijskeuring ondergaan. Ook kan het zijn dat u wegens uw beroep om de zoveel jaar een rijbewijskeuring moet laten uitvoeren. Via Rijbewijsdokter kunt u een afspraak maken voor uw rijbewijskeuring. Vaak is het mogelijk om al binnen een paar dagen een afspraak in te plannen bij u in de buurt. Rijbewijsdokter raadt aan om 3 tot 4 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs een afspraak te maken.

 • Rijbewijs:
  Neem uw huidige rijbewijs mee naar de keuring. Heeft u geen rijbewijs, neem dan een ander geldig identiteitsbewijs mee, zoals een ID kaart of rijbewijs.
 • Formulieren van het CBR:
  Na het invullen van de Gezondheidsverklaring krijgt u van het CBR een aantal keuringsformulieren toegestuurd. Deze formulieren moet u meenemen naar de keuring.
 • Verse urine:
  De arts moet onderzoek doen naar eventuele verhoogde waarden van bepaalde stoffen in uw urine.
 • Bril- contactlenzen:
  Wanneer u een bril- en contactlenzen draagt, is het altijd verstandig om deze mee te nemen naar de keuring. Neem ook de sterkte mee van uw glazen. Deze informatie kan belangrijk zijn voor de visustest.
 • Actueel overzicht medicatie:
  Neem een actueel overzicht mee van de medicatie die u gebruikt. Dit overzicht is op te vragen bij uw apotheek en kan belangrijke informatie bevatten voor de keuringsarts.

Waar kunt u een gezondheidsverklaring aanvragen?

Wanneer u uw rijbewijs wilt aanvragen dient u vooraf een gezondheidsverklaring van het CBR in te vullen. De gezondheidsverklaring bestaat uit een aantal vragen die u met ‘ja’ of ‘nee’ kunt beantwoorden. Aan de hand van deze lijst aan vragen, kan het CBR een inzicht krijgen in uw gezondheidssituatie. De gezondheidsverklaring is eenvoudig in te vullen via mijn.cbr.nl. Ook kunt u de gezondheidsverklaring aanvragen bij een examenbureau van het CBR. Tijdens de anamnese gaat de keuringsarts dieper in op de door u ingevulde gezondheidsverklaring.

Rijbewijs aanvragen Arnhem

Wanneer u groen licht heeft ontvangen na de rijbewijskeuring, kunt u uw rijbewijs gaan aanvragen. Dit doet u door een afspraak te maken bij de gemeente in uw buurt. Neem de volgende dingen mee naar uw afspraak in het gemeentehuis: een geldig identiteitsbewijs, een geschikte kleurenpasfoto en eventueel uw huidige rijbewijs indien u deze bezit. Voor vragen kunt u Rijbewijsdokter gerust bereiken via de mail of via 085 208 7688.

De keuring bestaat uit:

Anamnese symbool rijbewijskeuring

Anamnese:

Een gesprek over uw medische geschiedenis

bloeddruk symbool rijbewijskeuring

Bloeddrukmeting:

Er worden eventuele hoge of lage waarden in uw bloeddruk gemeten.

Oogonderzoek symbool rijbewijskeuring

Oogonderzoek:

De arts voert een gezichtsveld- en visustest uit.

Urineonderzoek symbool

Urineonderzoek:

De arts controleert eventuele hoge waardes van glucose in uw urine.

Lichamelijk onderzoek symbool

Lichamelijk onderzoek:

Eventueel lichamelijk onderzoek.

Waarom een keuring bij Rijbewijsdokter?

Snel

Vaak kunt u al binnen een paar dagen bij een keuringsarts terecht. Na de keuring versturen wij uw keuring direct naar het CBR via het digitale platform Zorgdomein.​

Kwalitatief

Wij werken samen met geregistreerde artsen, die hun werkzaamheden uitvoeren volgens de regeling eisen geschiktheid 2000.​

Gemakkelijk

Rijbewijsdokter verzorgt keuringen door heel Nederland. Met onze gebruiksvriendelijke planning tool maakt gemakkelijk een afspraak bij u in de buurt!​

Veelgestelde vragen keuringsarts Arnhem (Amsterdamseweg)

Hieronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Mocht u meer vragen hebben, bekijk dan de volledige FAQ of neem gerust contact met ons op via 085 208 7688.

Iedereen die zijn rijbewijs wilt verlengen, moet eerst de gezondheidsverklaring van het CBR invullen. Soms komt het voor dat een medische keuring vereist wordt. U moet een rijbewijskeuring ondergaan als:

 • U 75 jaar of ouder bent wanneer uw rijbewijs verloopt. 
 • U een vraag met ‘ja’ heeft beantwoord op de gezondheidsverklaring van het CBR.
 • Er een verandering heeft plaatsgevonden met betrekking tot uw gezondheidssituatie.

Wanneer u een rijbewijskeuring moet ondergaan, kunt u een afspraak inplannen via Rijbewijsdokter. Via de planning tool kunt u eenvoudig een afspraak maken voor een rijbewijskeuring in uw buurt. Deze afspraak kan vaak binnen enkele dagen al plaatsvinden. Het advies van Rijbewijsdokter is echter om 3 tot 4 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs een afspraak in te plannen voor uw rijbewijskeuring. Tijdens deze afspraak voert de keuringsarts een onderzoek uit.

Wanneer u uw rijbewijs wilt verlengen kan het zo zijn dat u een medische keuring moet ondergaan. Neem het volgende mee naar de rijbewijskeuring:

 • Een geldig identiteitsbewijs
 • Uw huidige rijbewijs
 • De ingevulde formulieren van het CBR
 • Verse urine
 • Indien van toepassing, een actueel overzicht van de medicatie die u gebruikt
 • Indien van toepassing, uw bril en/of contactlenzen

Soms moet u een rijbewijskeuring laten uitvoeren. Deze kunt u inplannen via Rijbewijsdokter. Deze rijbewijskeuring wordt uitgevoerd door een BIG gelicenseerde keuringsarts. Tijdens de rijbewijskeuring kunt u het volgende verwachten:

 • Anamnese: aan de hand van een ingevulde gezondheidsverklaring bespreekt de arts uw medische geschiedenis met u. 
 • Bloeddrukmeting: tijdens een bloeddrukmeting worden hoge of lage waarden gesignaleerd. 
 • Oogonderzoek: uw zicht wordt getest door middel van een gezichtsveld- en visustest. 
 • Urineonderzoek: via een urineonderzoek kunnen er stoffen gesignaleerd worden die niet in urine horen te zitten. Denk bijvoorbeeld aan hoge waarden van glucose.
 • Lichamelijk onderzoek: eventueel komt er nog een lichamelijk onderzoek aan de medische keuring te pas.

Het door de arts ingevulde keurverslag is de uitkomst van uw onderzoek. Deze gegevens worden direct na het onderzoek, snel en veilig digitaal verstuurd via ZorgDomein. Het CBR doet aan de hand van het keurverslag uitspraak over uw rijgeschiktheid.

Afspraak maken in Arnhem (Amsterdamseweg)?

Een afspraak voor een keuring maakt u gemakkelijk en snel via onze online planning tool. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Google-Beoordeling
4.5
js_loader