Keuringsarts Den Haag (Nootdorp)

Zoekt u naar een keuringsarts rijbewijs in Den Haag? Dan bevindt u zich aan het juiste adres. Via Rijbewijsdokter kunt u snel terecht bij een keuringsarts in uw regio. Door de handige planning tool is een afspraak maken heel eenvoudig. Maak nu uw afspraak voor een keuringsarts rijbewijs in Den Haag!

Keuringsarts rijbewijs Den Haag - Rijbewijsdokter

Locatiegegevens keuringsarts Den Haag (Nootdorp)

Adres

Gildeweg 1, 2632 BD, Nootdorp
(Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp)

Auto

Per auto zijn wij uitstekend bereikbaar. Het hotel ligt aan de Rijksweg A12 en is daarmee uitstekend bereikbaar vanuit Zoetermeer, Den Haag, Leiden en Delft.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid. U kunt gratis parkeren op deze locatie.

Andere locaties voor een rijbewijskeuring in Zuid-Holland

Naast onze keuringsarts rijbewijs in Den Haag zijn er nog veel andere locaties waar onze artsen werkzaam zijn. Zo kan u in de provincie Zuid-Holland ook in de plaatsen Rotterdam, Zoetermeer, Gouda en Leiden terecht voor een keuring. Maak via onze planning tool gemakkelijk een afspraak voor een rijbewijskeuring in Den Haag of op één van onze andere locaties in Zuid-Holland!

Dordrecht
Leiden (Schipholweg)
Rijswijk
Zoetermeer (Bredewater)
Zoetermeer (Golden Tulip)

Lees hier de reviews van onze klanten!

snel en goed geholpen.
nico portegies
nico portegies
1695284235
goede ontvangsteen vriendelijke arts ,die de tijd neemt en uitleg geeft
Leo v/d broek
Leo v/d broek
1695375768
het CBR heb nadere gegevens opgevraagd bij de dokter , tot nog toe NIKS ontvangen terwijl ze er op zitten te wachtengroet jan schriever
jan schriever
jan schriever
1695052778
Korte wachttijd, Duidelijke vragen en onderzoek . Nu wachten op Conclusie . Dank
Goede functionele keuring.
Aad
Aad
1695454087
Snel en goed geregeld voor afspraak. Prettige keuring.
Rijbewijsdokter stelt nauwkeurig vragen over ieder keuringsverslag dat hij invult en als er vragen door mij over gesteld werden dan gaf hij duidelijk antwoord. Dus alle lof voor de Rijbewijsdokter.
Dick van Dijk
Dick van Dijk
1695725601
Fijne doctor gaf mij een gerust gevoel. mag me zeker de volgende keer weer keuren. groet
Albert Roering
Albert Roering
1695890832
Sneller geholpen dan verwacht, dus prima.
js_loader

Keuringsarts rijbewijs Den Haag, de locatie

Onze keuringsarts rijbewijs in Den Haag voert keuringen uit in het Van der Valk Hotel Den Haag – Nootdorp. Het hotel is direct naast de A12 gelegen en daarom gemakkelijk bereikbaar voor mensen die met de auto komen. U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van het hotel. Daarnaast ligt het hotel op loopafstand van de treinstations Den Haag Ypenburg en Nootdorp. Dit maakt dat deze keuringslocatie ook goed bereikbaar is voor mensen die niet over een auto beschikken.

Rijbewijs verlengen Den Haag - Rijbewijsdokter

Rijbewijs verlengen Den Haag

Wilt u een rijbewijs verlengen in Den Haag, dan bestaat de kans dat u eerst een medische keuring moet laten uitvoeren. Deze keuringen hebben als doel om aandoeningen te signaleren die uw rijvaardigheid kunnen belemmeren. Hoe eerder deze aandoeningen gesignaleerd worden, hoe kleiner de kans dat deze invloed kunnen hebben op uw rijvaardigheid. Dit is wel zo veilig. Voor uzelf, maar ook voor anderen. Naar de medische keuring in Den Haag neemt u het volgende mee:

 • Rijbewijs:
  Neem uw huidige rijbewijs mee naar de keuring. Heeft u geen rijbewijs, neem dan een ander geldig identiteitsbewijs mee, zoals een ID kaart of rijbewijs.
 • Formulieren van het CBR:
  Na het invullen van de Gezondheidsverklaring krijgt u van het CBR een aantal keuringsformulieren toegestuurd. Deze formulieren moet u meenemen naar de keuring.
 • Verse urine:
  De arts moet onderzoek doen naar eventuele verhoogde waarden van bepaalde stoffen in uw urine.
 • Bril- contactlenzen:
  Wanneer u een bril- en contactlenzen draagt, is het altijd verstandig om deze mee te nemen naar de keuring. Neem ook de sterkte mee van uw glazen. Deze informatie kan belangrijk zijn voor de visustest.
 • Actueel overzicht medicatie:
  Neem een actueel overzicht mee van de medicatie die u gebruikt. Dit overzicht is op te vragen bij uw apotheek en kan belangrijke informatie bevatten voor de keuringsarts.

Gezondheidsverklaring aanvragen Den Haag

Een gezondheidsverklaring dient iedereen die zijn rijbewijs wilt verlengen in te vullen. Door middel van deze vragenlijst krijgt het CBR een inkijkje in uw gezondheidssituatie en kunnen zij mede op basis hiervan bepalen of u verplicht bent tot een medische keuring. Een gezondheidsverklaring kunt u op meerdere manieren aanvragen: Via Mijn CBR, bij een examencentrum van het CBR, of bij de gemeente in uw buurt.

Rijbewijs aanvragen Den Haag

Een medisch arts van het CBR bepaalt in de meeste gevallen of u rijgeschikt bent of niet. Is alles in orde, dan kunt u bij de gemeente in Den Haag een rijbewijs aanvragen. Het aanvragen of verlengen van uw rijbewijs doet u altijd op locatie. Neem voor de aanvraag ook een geldig identiteitsbewijs en een kleurenpasfoto mee. Hou er rekening mee dat de pasfoto aan bepaalde eisen moet voldoen met betrekking tot belichting en afmeting. Bent u al in het bezit van een rijbewijs, maar wilt u verlengen, dan moet u ook het oude rijbewijs meenemen.

De keuring bestaat uit :

Anamnese symbool rijbewijskeuring

Anamnese:

Een gesprek over uw medische geschiedenis

bloeddruk symbool rijbewijskeuring

Bloeddrukmeting:

Er worden eventuele hoge of lage waarden in uw bloeddruk gemeten.

Oogonderzoek symbool rijbewijskeuring

Oogonderzoek:

De arts voert een gezichtsveld- en visustest uit.

Urineonderzoek symbool

Urineonderzoek:

De arts controleert eventuele hoge waardes van glucose in uw urine.

Lichamelijk onderzoek symbool

Lichamelijk onderzoek:

Eventueel lichamelijk onderzoek.

Waarom een keuring bij Rijbewijsdokter?

Snel

Vaak kunt u al binnen een paar dagen bij een keuringsarts terecht. Na de keuring versturen wij uw keuring direct naar het CBR via het digitale platform Zorgdomein.

Kwalitatief

Wij werken samen met geregistreerde artsen, die hun werkzaamheden uitvoeren volgens de regeling eisen geschiktheid 2000.

Gemakkelijk

Rijbewijsdokter verzorgt keuringen door heel Nederland. Met onze gebruiksvriendelijke planning tool maakt gemakkelijk een afspraak bij u in de buurt!

Veelgestelde vragen keuringsarts Den Haag (Nootdorp)

Hieronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Mocht u meer vragen hebben, bekijk dan de volledige FAQ of neem gerust contact met ons op via 085 208 7688.

Iedereen die zijn rijbewijs wilt verlengen, moet eerst de gezondheidsverklaring van het CBR invullen. Soms komt het voor dat een medische keuring vereist wordt. U moet een rijbewijskeuring ondergaan als:

 • U 75 jaar of ouder bent wanneer uw rijbewijs verloopt. 
 • U een vraag met ‘ja’ heeft beantwoord op de gezondheidsverklaring van het CBR.
 • Er een verandering heeft plaatsgevonden met betrekking tot uw gezondheidssituatie.

Wanneer u een rijbewijskeuring moet ondergaan, kunt u een afspraak inplannen via Rijbewijsdokter. Via de planning tool kunt u eenvoudig een afspraak maken voor een rijbewijskeuring in uw buurt. Deze afspraak kan vaak binnen enkele dagen al plaatsvinden. Het advies van Rijbewijsdokter is echter om 3 tot 4 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs een afspraak in te plannen voor uw rijbewijskeuring. Tijdens deze afspraak voert de keuringsarts een onderzoek uit.

Wanneer u uw rijbewijs wilt verlengen kan het zo zijn dat u een medische keuring moet ondergaan. Neem het volgende mee naar de rijbewijskeuring:

 • Een geldig identiteitsbewijs
 • Uw huidige rijbewijs
 • De ingevulde formulieren van het CBR
 • Verse urine
 • Indien van toepassing, een actueel overzicht van de medicatie die u gebruikt
 • Indien van toepassing, uw bril en/of contactlenzen

Soms moet u een rijbewijskeuring laten uitvoeren. Deze kunt u inplannen via Rijbewijsdokter. Deze rijbewijskeuring wordt uitgevoerd door een BIG gelicenseerde keuringsarts. Tijdens de rijbewijskeuring kunt u het volgende verwachten:

 • Anamnese: aan de hand van een ingevulde gezondheidsverklaring bespreekt de arts uw medische geschiedenis met u. 
 • Bloeddrukmeting: tijdens een bloeddrukmeting worden hoge of lage waarden gesignaleerd. 
 • Oogonderzoek: uw zicht wordt getest door middel van een gezichtsveld- en visustest. 
 • Urineonderzoek: via een urineonderzoek kunnen er stoffen gesignaleerd worden die niet in urine horen te zitten. Denk bijvoorbeeld aan hoge waarden van glucose.
 • Lichamelijk onderzoek: eventueel komt er nog een lichamelijk onderzoek aan de medische keuring te pas.

Het door de arts ingevulde keurverslag is de uitkomst van uw onderzoek. Deze gegevens worden direct na het onderzoek, snel en veilig digitaal verstuurd via ZorgDomein. Het CBR doet aan de hand van het keurverslag uitspraak over uw rijgeschiktheid.

Afspraak maken in Den Haag (Nootdorp)?

Een afspraak voor een keuring maakt u gemakkelijk en snel via onze online planning tool. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.