Wilt u een Surinaams rijbewijs verlengen? Dan is deze keuring Surinaams rijbewijs wellicht voor u.

Een keuring voor de verlenging van een Surinaams rijbewijs wordt grotendeels volgens dezelfde eisen uitgevoerd als een verlenging voor een Nederlands rijbewijs. Het voornaamste verschil is echter dat de keurende arts, indien u geschikt bent bevonden, direct een medische verklaring mag uitschrijven. Deze verklaring kunt u meenemen naar het consulaat om de verlenging van uw Surinaams rijbewijs te voltooien. 

Surinaams rijbewijs

€ 55

incl. btw

Wat houdt de keuring Surinaams rijbewijs in?

Bij de keuring Surinaams rijbewijs wordt, aan de hand van een medisch onderzoek, beoordeeld of u rijgeschikt bent. Zo worden er verschillende testen uitgevoerd om te bepalen of er gezondheidsrisico’s zijn die uw rijgeschiktheid kunnen belemmeren. De uitkomst van deze keuring is een ingevulde, geneeskundige verklaring. De arts kan bij de verlenging van een Surinaams rijbewijs, direct na de keuring, een medische verklaring uitschrijven die u kunt meenemen naar het consulaat.

Het onderzoek is opgebouwd uit?

Anamnese:

We bekijken en bespreken uw medische geschiedenis aan de hand van uw vooraf ingevulde gezondheidsverklaring.

Bloeddrukmeting:

De arts meet uw bloeddruk om eventuele hoge of lage waardes te signaleren.

Oogonderzoek:

De arts voert een gezichtsveld- en visustest.

Urineonderzoek:

Er wordt gezocht naar stoffen die niet in uw urine thuishoren. Zo zouden verhoogde waardes van glucose of eiwit op eventuele aandoeningen kunnen duiden.

Lichamelijk onderzoek:

Aanvullend lichamelijk onderzoek als dit nodig is.

Benieuwd naar onze werkwijze? 

Bezoek dan de pagina: Hoe werkt het?

Keuring Surinaams rijbewijs nodig?

Maak dan een afspraak op één van onze locaties. Dit kan snel en gemakkelijk via onze online planning tool, waarbij u zelf een gewenste locatie en gunstig tijdstip kunt uitzoeken. Daarnaast is het mogelijk om telefonisch een afspraak te maken via 085 208 7688.

Waarom laat u zich keuren bij Rijbewijsdokter?

Snel

In de meeste gevallen kunt u al binnen een paar dagen bij een keuringsarts terecht. Na afloop versturen wij uw keuring direct naar het CBR via het digitale platform Zorgdomein.

Kwalitatief

Rijbewijsdokter werkt uitsluitend samen met BIG-geregistreerde artsen, die werken volgens de regeling eisen geschiktheid 2000.

Gemakkelijk

De artsen van Rijbewijsdokter verzorgen keuringen door heel Nederland. Via onze gebruiksvriendelijke planning tool maakt u snel en gemakkelijk een afspraak bij u in de buurt!