Rijbewijskeuringen in zeeland - Rijbewijsdokter

Rijbewijskeuringen in Zeeland!

Goed nieuws! Rijbewijsdokter biedt vanaf nu ook rijbewijskeuringen aan in de provincie Zeeland! Wanneer u zich medisch moet laten keuren voor een rijbewijs, kan het zijn dat u op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn veel regels en documenten om rekening mee te houden en niet iedereen heeft dezelfde keuring nodig. Een helpende hand ter begeleiding is dan wel zo prettig. Bij Rijbewijsdokter is het altijd ons doel geweest om het proces van rijbewijskeuringen zo toegankelijk en laagdrempelig mogelijk te maken.

Een keuringslocatie dichtbij huis speelt hierbij een belangrijke rol. Op deze manier kunt u zich laten keuren in een vertrouwde omgeving en daarnaast hoeft u niet stad en land af te reizen. Door onze nieuwe keuringslocaties in Zeeland kunnen wij onze klanten vanaf nu in alle provincies van dienst zijn! U kunt nu rijbewijskeuringen in Zeeland laten uitvoeren in de plaatsen:

Rijbewijskeuringen in Zeeland: Goes

In Goes voert Rijbewijsdokter keuringen uit in het pand van ondernemerscentrum Zeeland. Het pand is gelegen in het centrum van Goes, op 500 meter loopafstand van het station. De locatie in Goes is te bereiken met de auto via onder andere de Rijksweg A58.

Adres: Stationspark 30, 4462 DZ, Goes

Rijbewijskeuring Terneuzen

In Terneuzen voert Rijbewijsdokter keuringen uit in het pand van M2Go City. De nieuwe keuringslocatie in Terneuzen is gemakkelijk te bereiken met de auto. Daarnaast zit het busstation op 2 minuten loopafstand van het pand.

Adres: Stadhuisplein 3, 4531 GZ, Terneuzen

Rijbewijskeuring Vlissingen

In Vlissingen voert Rijbewijsdokter keuringen uit in het pand van DockWize op de eerste verdieping. Deze locatie kunt u met de auto bereiken via de A58. De locatie ligt dichtbij het station Vlissingen. Hierdoor is de locatie Vlissingen ook goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Adres: Edisonweg 41 B3, 4382 NV, Vlissingen

Delen:

Lees meer blogartikelen!

Google-Beoordeling
4.5
js_loader